Localizare:
Haven Riviera Cancun este amplasat la cateva minute de plaja si la 15 minute de Aeroportul International Cancun si Riviera Maya.


Facilitati:
Resortul dispune de piscine, wellness & spa, activitati sportive (teren de golf in apropiere, sala de fitness, teren de tenis, ping pong, yoga, basketball), entertainment nights, sala de conferinta, organizari evenimente, wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare)


Restaurant:
-Olios Restaurant: serveste cina cu preparate culinare mediteraneene
-Agua Bendita: serveste cina cu preparate culinare cu specific mexican
-Satsu: serveste cina cu preparate culinare cu specific asiatic
-Vora Mar Restaurant: serveste cina cu preparate culinare cu specific light snacks
-Tahani: de tip a la carte serveste mic dejun si cina cu preparate culinare international (*pentru membrii clubului Serenity)
-Vistas Restaurant: de tip a la carte servseste mic dejun si pranz cu preparate culinare international (*pentru membrii clubului Serenity)
-Noua baruri cu diferite tematici


Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, minibar, WIFI, balcon, aer conditionat
-Junior Suite
-Romance Suite
-Swim-out Suite
-Pure Wellness Suites
 
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion Bucuresti-Istanbul/Istanbul-Cancun 2023-2024 Bucuresti - Cancun; ; ; Avion Cancun-Istanbul/Istanbul-Bucuresti 2023-2024 Cancun - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Haven Riviera Cancun, Cancun, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate