Sejur Mexic - Hard Rock Hotel Cancun, cu plecare din Cluj Napoca

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat pe malul oceanului in zona hotelurilor din Cancun, acest complex all inclusive excepțional pune la dispoziția oaspeților nenumărate posibilități de divertisment, agrement si relaxare, precum și unități de cazare de primă clasă, cu o cadă cu hidromasaj dublă și balcon privat.

Suitele de la Hard Rock Hotel Cancun All Inclusive au WiFi gratuit și canale de streaming de muzică gratuite, precum și un minibar complet aprovizionat cu băuturi răcoritoare, apă imbuteliată, suc și bere locală.

Hard Rock Hotel Cancun All Inclusive oferă o mare varietate de dotări și facilități de lux. Oaspeții au la dispoziție o piscină mare in aer liber cu vedere la ocean, 2 terenuri de tenis si un centru spa cu servicii complete. De asemenea, complexul are 5 restaurante gourmet care servesc o gamă largă de preparate din bucătăria internațională.

La Hard Rock Hotel Cancun All Inclusive, oaspetii de toate varstele se vor putea bucura de un sejur de neuitat, avand la dispoziție un club pentru copii si adolescenți, programe de divertisment live in fiecare seară si excursii organizate de vizitare a zonei. De asemenea, grație serviciului de inchirieri auto oferit de proprietate, oaspetii vor putea ajunge cu ușurință la atracții din apropiere, printre care Chichen Itza si Ek-Balam.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hard Rock Hotel Cancun, Cancun, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate