Circuit Mexic si Sejur in Cancun & Riviera Maya
Cancun - Chichen Itza - Merida - Celestun - Campeche - Uxmal - Valladolid - Izamal - Tulum - Riviera Maya
19 ianuarie - 28 ianuarie 2023 (9 nopti/10 zile)
ITINERARIU
ZIUA 1 - 19 Ianuarie
Turistii se vor prezenta pe aeroportul din Otopeni incepand cu ora 03:00 pentru imbarcarea pe zborul transatlantic cu destinatia Mexic la ora 06.00. Scurta escala in Amsterdam. Sosire in Aeroportul International Cancun si transfer catre Hotelul The Pyramid at Grand Oasis 5* (sau similar), All Inclusive, Cancun.
ZIUA 2 - 20 Ianuarie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si activitati individuale in Cancun, statiune asezata pe coasta Caraibelor, numita si Perla Mexicului sau Paradisul Fierbinte. Va puteti bucura de oceanul cu ape turcoaz, plajele albe vecine cu ruinele civilizatiei mayase sau marile recifuri de corali care fac dintr-un sejur aici o vacanta de neuitat. Cazare in Hotel The Pyramid at Grand Oasis 5* (sau similar), All Inclusive, Cancun.
ZIUA 3 - 21 Ianuarie
Mic dejun, check-out si la ora 08:30 plecare cu microbuzul spre Merida cu oprire la Chichen Itza. Traseu de aprox 350 km. Vizita zona arheologica Chichen Itza, supranumita ,,Taramul fagaduintei, una dintre cele mai importante dovezi ale civilizatiei Maya. Situl este compus din mai multe constructii Maya: Piramida Kukulcan, Piata celor 1000 de coloane, Templul Curtii Ovale, Tempul Jaguarului, Tempul Razboiul, Observatorul, Cenote Sacru.
Masa de pranz se serveate intr-un restaurant traditional mexican. Vizita Cenote Maya Ik Kil, intr-un cadru natural mirific de neuitat, innot in cenote. Plecare spre Merida si cazare in Hotel Gamma Merida 4* (sau similar). Seara, cina intr-un restaurant cu specific brazilian, dupa care se viziteaza centrul istoric al orasului.
ZIUA 4 - 22 Ianuarie
Mic dejun. Deplasare catre Celestun, traseu de aprox 100 km. Vizita la Rezervatia Biosfera Ria Celestun - o oaza plina de verdeata si patria a peste 300 de specii de pasari. Sunt intalnite patru specii de testoase, crocodilul moreleti, iguane, boa constrictori si soparle gecko. Insa dintre toate vietatile, reprezentativ este gratiosul si spectaculosul flamingo roz; coloniile de flamingo numara mii de pasari ce si-au gasit aici adapostul ideal pentru cuibarit. Tur in Celestun: plimbare cu barca prin estuarele din rezervatie pentru a admira coloniile de flamingo roz si popas la izvoarele cu apa dulce. Masa de pranz va fi servita intr-un restaurant din zona Celestun. Intoarcere in Merida si cazare in Hotel Gamma Merida 4* (sau similar). Seara, timp liber si plimbare pe principalul bulevard din Merida, Paseo Montejo. 
ZIUA 5 - 23 Ianuarie
Mic dejun, check out si la ora 09:30 plecare cu microbuzul spre Campeche cu oprire in Uxmal, cel  mai important oras  antic  Maya,  declarat  in  1996  Patrimoniu al Umanitatii de catre UNESCO.  Traseu de aprox 210 km. Ne vom bucura de turul orasului cu vizitarea urmatoarelor obiective: Piramida Magicianului, Palatul Guvernatorului, Marea Piramida si Templul de Sud. Masa de pranz se serveate intr-un restaurant traditional mexican in Uxmal. Plecare spre Campeche, oraul fortificat, la fel declarat in anul 1999 Patrimoniu al umanitai de catre UNESCO. Cazare in Hotel Gamma de Fiesta INN Campeche 4* (sau similar). Seara, timp liber si tur pietonal in centrul istoric al orasului Campeche.
ZIUA 6 - 24 Ianuarie
Mic dejun, check out si la ora 09:00 am, plecare cu microbuzul spre orasul colonial Valladolid.  Traseu aprox 280 km. Scurt popas si vizita in localitatea Izamal, declarata Pueblo Magico si vizitata de catre Papa Juan Pablo II, in anul 1993.  Continuam traseul catre Cenote Selva Maya, cea mai vizitata dolina naturala (cenote) din peninsula Yucatan. Masa de pranz o vom servi in restaurant traditional in zona Valladolid. Ziua continua cu o degustare de Tequila in distileria Mayapan. Sosire in Valladolid aproximativ  la orele 17:30 pm si cazare in Hotel Colonial Meson del Marques 5* (sau similar). Seara, timp liber si plimbare in centrul istoric.
ZIUA 7 - 25 Ianuarie
Mic dejun, check out si la ora 09:00, plecare cu microbuzul spre Tulum, Riviera Maya. Traseu apx 180 km. Vizitarea sitului arheologic Tulum, adiacent la orasul cu acelasi nume, cel mai cunoscut sit arheologic mayas din Mexic, dupa Chichen Itza si Teotihuacan, situat chiar pe tarm. Tulum - unul dintre cele mai dramatice orase antice din peninsula Yucatan, cu fortificatii de piatra indreptate spre o plaja cu nisip alb si ape turcoaz. Continuam deplasarea catre Playa del Carmen. Sosire si cazare in Hotel Catalonia Riviera Maya & Yucatan Beach 4* (sau similar), All Inclusive.
ZILELE 8 si 9 - 26 si 27 Ianuarie
Timp liber in zona Riviera Maya, pentru a va bucura de ape cristaline, plaje cu nisip alb, fin si palmieri care se inalta falnic catre cerul azur. Grand Coral Golf Riviera Maya si Playa del Carmen Maritime Terminal merita vazute. Cei care doresc sa experimenteze frumusetea naturala a zonei pot vizita Plaja principala Playa del Carmen si Mamitas Beach Club. Parcul tematic Xcaret Eco si Parcul tematic Xplor nu trebuie ratate. Profitati de ocazie pentru a explora zona pentru aventuri pe apa, cum ar fi scufundari. Cazare in Hotel Catalonia Riviera Maya & Yucatan Beach 4* (sau similar), All Inclusive.
ZIUA 10 - 28 Ianuarie
Timp liber in zona Riviera Maya in prima parte a zilei, pentru a va bucura in continuare de plaja sau ultimele vizite. Check out iar in jurul orei 12:00 transfer la aeroportul din Cancun si imbarcare pe zborul catre Bucuresti. Dupa escala in Amsterdam, sosire in Bucuresti in data de 30 Ianuarie, in jurul orei 00:30.


TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion cu plecare din Bucuresti (tur / retur) (zbor cu escala in Amsterdam/ Paris);
Transfer aeroport Cancun - hotel Cancun (dus);
Transfer hotel Playa del Carmen - aeroport Cancun (intors);
Cazare in Cancun - 2 nopti, The Pyramid at Grand Oasis 5* (sau similar), All Inclusive;
Cazare in Merida - 2 nopti, la Hotel Gamma Merida 4* (sau similar), mic dejun si cina in prima noapte;
Cazare in Campeche - 1 noapte, la Hotel Gamma de Fiesta INN 4* (sau similar), mic dejun si pranz;
Cazare in Valladolid - 1 noapte, Hotel Hotel Colonial Meson del Marques 5* (sau similar), mic dejun si pranz;
Cazare in Riviera Maya - 3 nopti, Hotel Catalonia Riviera Maya & Yucatan Beach 4* (sau similar), All Inclusive;
Masa de pranz Chichen Itza, Celestun, Uxmal si Valladolid ( includ apa si o bere );
Cina in Merida in prima noapte ( nu sunt incluse bauturile alcoolice );
Intrare la siturile arheologice Chichen Itza, Uxmal si Tulum;
Intrare la Manastirea Franciscana din Izamal;
Intrare cenote Maya Ik Kil;
Intrare in Rezervatia Celestun;
Transport circuit Cancun - Chicen Itza - Merida - Celestun - Merida - Uxmal - Campeche -  Izamal - Valladolid - Tulum - Playa del Carmen, aprox 1350 km;
Insotitor de grup vorbitor de limba romana in zilele de circuit 3, 4, 5 si 6;
Wi-Fi inclus la toate hotelurile, in zonele publice.
TARIFUL NU INCLUDE:
Intrarile la obiectivele neincluse in program / excursii optionale;
Bacsisurile de la fata locului (pentru ghizii locali respecitv soferi);
Asigurarea medicala;
Asigurarea storno (recomandata), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice;
Test PCR (daca va fi necesar);
Alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.
ORARUL DE ZBOR:
DATA PLECARIIORAS DE PLECAREDESTINATIEORA PLECARIIORA SOSIRII
19 Ianuarie 2023 Otopeni Amsterdam 06:00 08:00
19 Ianuarie 2023 Amsterdam Cancun 10:00 15:00
28 Ianuarie 2023 Cancun Amsterdam17:00 08:20 (+1)
29 Ianuarie 2023 Amsterdam Otopeni 20:45 00:30 (+1)
Zboruri operate de companiile KLM. Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari!


MODALITATI DE PLATA
20% in momentul rezervarii, cand rezervarea se face cu cel putin 60 de zile inainte de plecare
60% cand rezervarea se face intre 59 de zile si 45 zile inainte de plecare
100% cand rezervarea se face cu mai putin de 44 de zile inainte de plecare.
CONDITII DE ANULARE
De la momentul rezervarii si pana cu 60 de zile inainte de momentul plecarii - 20%*
De la 59 de zile si pana cu 45 de zile inainte de momentul plecarii - 60%*
Cu mai putin de 45 de zile inainte de plecare sau pentru neprezentare la program - 100%*
* PROCENTELE SE REFERA LA TARIFUL TOTAL AL PACHETULUI TURISTIC CONTRACTAT.


TARIFE ALTE GRADE DE OCUPARE
Tarif pachet al 3-lea adult cazat in camera dubla cu 2 adulti - 2.019 /pers.
Tarif adult cazat in camera single - 2.999 /pers.
Tarif pachet 1 copil (5-11,99 ani) cazat in camera dubla cu 2 adulti - 1.485 /pers.
Tarif pachet 1 copil (2-4,99 ani) cazat in camera dublacu 2 adulti - 1.015 /pers.
Tarif infant ( 0 - 1.99 ani ) - la cerere.
Note:
Toate camerele sunt duble cu doua paturi Queen sau un King Size;
In ocupatie tripla (3 adulti / 2 adulti + 1 copil), nu exista pat suplimentar ( se ofera o camera cu doua paturi );
In cazul excursiilor optionale mentionate in program, numarul minim de participanti pentru organizarea acestora este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia organizatoare poate majora tariful sau poate anula serviciul optional;
Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia organizatoare nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauza conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).


Grup minim 24 turisti. 
Supliment neintrunire grup (18 - 23 turisti): 190 euro/persoana.
Supliment neintrunire grup (10 - 17 turisti): 295 euro/persoana.


vezi mai multe

Transport Avion Bucuresti-Amsterdam/Amsterdam-Cancun 2023 (circuit) Bucuresti - Cancun; ; ; Transport Avion Cancun-Amsterdam/Amsterdam-Bucuresti 2023 (circuit) Cancun - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Circuit Mexic si Sejur in Cancun si Riviera Maya 2023, Cancun, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate