ITINERARIU:


Ziua 1. Bucuresti – New York
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia New York. Dupa sosirea in New York, transfer si cazare la hotel Days Inn by Wyndham Bergen sau similar in New Jersey (zona New York).

 

Ziua 2. New York City
Mic dejun. Zi libera sau optional* tur de oras de jumatate de zi in Manhattan cu opriri pentru fotografii la Times Square, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center, Empire State Building (exterior), Battery Park si Central Park. Seara, cazare la hotel in hotel Days Inn by Wyndham Bergen sau similar in New Jersey (zona New York).

 

Ziua 3. New York – Boston
Mic dejun. Plecare spre Boston. Tur de oras ce include Centrul Vechi al orasului Boston, BEacon, Boston Tea Party, Old North Church, Bunker Hill Monument, Harvard University din Cambridge. Seara, cazare la hotel Holiday Inn Express Brockton sau similar in zona Boston.

 

Ziua 4. Boston – Syracuse
Mic dejun. Plecare spre Syracuse. Pe drum, oprire la Green Mountain National Forest. Seara, cazare la hotel Holiday Inn Express East Syracuse sau similar in zona Syracuse.

 

Ziua 5. Syracuse – Niagara
Mic dejun. Plecare spre Parcul National Niagara Falls unde se pot admira cascadele Bridal Veil si Horseshoe. Seara, cazare la The Clifron Victoria Inn Niagara Falls sau similar in zona Niagara.

 

Ziua 6. Niagara – Toronto* – Niagara
Mic dejun. Zi libera sau optional* excursie la Toronto unde se admira Primaria, Parlamentul, districtul financiar al orasului si turnul CN. Seara intoarcere la hotel in zona Niagara. 

 

Ziua 7. Niagara – Lancaster
Mic dejun. Plecare spre Lancaster. Pe drum se viziteaza Tara Amishilor din Pennsylvania pentru a afla mai multe detalii despre istoria si traditiile comunitatii. Seara, cazare la hotel Days Inn by Wyndham sau similar in zona Lancaster.

 

Ziua 8. Washington
Mic dejun. Plecare spre Washington. Dupa-amiaza este libera sau optional* tur de oras ce include vizitarea principalelor obiective turistice: Casa Alba (exterior), Capitoliul Statelor Unite, Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, Washington Monument, Union Station. Seara, cazare la hotel Days Inn Washington Connecticut Avenue sau similar in zona Washington.

 

Ziua 9 Washington – Philadelphia – New Jersey
Mic dejun. Plecare spre Philadelphia, tur de oras ce include vizitarea principalelor obiective turistice:Fairmont Park, Society Hill, Muzeul de Arte din Philadelphia, Liberty Bell si Sala Independentei, locul in care au fost semnate Declaratia de Independenta si Constitutia Statelor Unite. Seara, cazare la hotel Days Inn by Wyndham Bergen sau similar in New Jersey (zona New York).

 

Ziua 10. New Jersey – New York
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite pe cont propriu si cumparaturi. Seara, cazare la hotel Days Inn by Wyndham Bergen sau similar in New Jersey (zona New York).

 

Ziua 11. New York – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Servicii optionale:

Pachet de 3 excursii optionale: 199 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru rezervare in avans)

 

Alte informatii:

Informatii generale despre obtinerea vizei (Nonimigrant visa) https://ro.usembassy.gov/
formular online in limba engleza (DS-160) completat pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/  
fotografie in format electronic realizata in ultimele sase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezolutia intre 600 si 1200 pixeli si de 240KB
plata taxei de viza in valoare de 160$ (echivalentul in lei) la orice sucursala a Bancii Transilvania. Plata se face in baza unui formular pe care il veti descarca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descarcarii)
programarea interviului la ambasada 
Turistii pot aplica pe cont propriu sau cu asistenta agentiei

 

 

Nota:

*Hotelurile  din Statele Unite  nu sunt oficial clasificate pe stele. Pentru o mai buna orientare, am realizat o clasificare a acestora  in urma  review-urilor  turistilor dar si a dotarilor de care beneficiaza unitatea de cazare.

   

Grup minim pentru organizarea circuitului: 40 persoane.  

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit SUA & Canada, Toate locatiile, Statele Unite

Verifica tarife si disponibilitate