Ziua 1. Bucuresti – Toronto 

Check-in si imbarcare pe Aeroportul International din Otopeni, Bucuresti pentru zborul cu destinatia Toronto. Sosire in Toronto si transfer la hotel Park Inn by Radisson Toronto-Markham sau similar.

 

Ziua 2. Toronto – Cascada Niagara – Toronto

Mic dejun. Se viziteaza Cascada Niagara, o adevarata minune a naturii, cu o inaltime de 54 de metri si un volum de 155 milioane de litri de apa. Îmbarcare la bordul croazierei „Niagara Hornblower”, pentru o experienta inedita. Cazare in zona Toronto, la hotel Park Inn by Radisson Toronto-Markham sau similar.

 

Ziua 3. Toronto – Gananoque

Mic dejun. În prima parte a zilei se viziteaza principalele obiective turistice ale orasului Toronto: Turnul CN* (optional intrare contra cost) – cu o inaltime de 553 metri, Stadionul Rogers (exterior),  districtul financiar, Strada Yonge – recunoscuta pentru numeroasele restaurante, baruri si magazine, cartierul Yorkville – faimos pentru arhitectura victoriana, cartierul Forest Hill, Casa Loma, promenada Queens Quay, Orasul Chinezesc, Piata St. Lawrence, cladirile Vechii si Noii Primarii (exterior), cladirea Parlamentului (exterior) si cladirea Universitatii (exterior). În a doua parte a zilei, plecare spre Gananoque, dar pe parcurs se va face o pauza pentru o croaziera pe râul St. Lawrence in zona celor 1000 de Insule. Transfer si cazare in zona Gananoque, la hotel Ramada by Wyndham Gananoque Provincial Inn sau similar.

 

 

Ziua 4. Gananoque – Quebec

Mic dejun. Plecare catre zona de est a Canadei, in orasul Quebec, una dintre cele mai vechi asezari europene din America de Nord. Cazare in zona Quebec, la hotel Hampton Inn & Suites by Hilton Quebec City Beauportsau similar.

 

Ziua 5. Quebec

Mic dejun. Turul de astazi include vizitarea unora dintre cele mai importante atractii turistice ale singurului oras fortificat din America de Nord, precum: Palatul d`Armes (exterior), Terasa Dufferin, Grand Avenue, zona istorica Câmpiile lui Abraham, cladirea Parlamentului (exterior), castelul Frontenac (exterior) – contruit in anul 1893, Piata Regala si Strada Côte de la Montagne, Rue du Petit Champlain, Piata Paris, Biserica Notre Dame des Victories. În a doua parte a zilei se viziteaza Cascada Montmorency cu o inaltime de 83 de metri, insula d’Orléans – a doua insula ca marime de pe râul St. Lawrence si biserica Ste. Anne de Beaupré. Cazare in zona Quebec, la hotel Hampton Inn & Suites by Hilton Quebec City Beauport sau similar.

 

Ziua 6. Quebec – Montreal

Mic dejun. Plecare spre Montreal, cel mai mare oras al provinciei Quebec. Turul orasului include vizitarea centrului orasului – locul ideal pentru cumparaturi, a Orasului Subteran sau RÉSO – o retea subterana ce face legatura intre numeroase cladiri din oras, Piata Jaques Quartier, Catedrala Notre Dame – o constructie gotica din secolul al XIX-lea (interior si exterior) si  strada St. Denis. Cazare in zona Montreal, la hotel Ruby Foo’s sau similar.

 

Ziua 7. Montreal – Ottawa

Mic dejun. Transfer catre Ottawa, capitala Canadei. Turul orasului include vizitarea cladirii Parlamentului (exterior) – construita in stil neo-gotic, ce domina malul râului Ottawa, a strazii pietonale Sparks – recunoscuta pentru numeroasele magazine si restaurante, a resedintei guvernatorului general – Rideau Hall, a casei Laurier – fosta resedinta a doi prim-ministri canadieni si a canalului Rideau – parte a patrimoniului mondial UNESCO. Cazare in zona Ottawa, la hotel GLō Best Western Kanata Ottawa West sau similar.

 

Ziua 8. Ottawa – Parcul Algonquin – Huntsville

Mic dejun. Se viziteaza cel mai mare parc al provinciei Ontario: parcul Algonquin. Cu o suprafata de aproximativ 7.700 km2, parcul Algonquin ofera posibilitatea de a admira frumusetea naturala a acestor locuri, dar si fauna unica: elani, caprioare, castori, ursi negri si chiar lupi. Transfer si cazare in zona Huntsville, la hotel Holiday Inn Express sau similar.

 

Ziua 9. Huntsville – Toronto – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber pâna la plecarea spre aeroport.Transfer la Aeroportul International din Toronto pentru check-in si imbarcarea pe zborul cu destinatia Bucuresti

 

Obiective turistice incluse: Hornblower Cruise,1000 Islands Cruise, Montmorency Falls, Ste-Anne du Beaupre, Notre Dame Church & Algonquin Park 

 

Taxe optionale neincluse:

- Taxa intrare CN Tower - aprox 45 CA$ - se achita local

- alte taxe si intrari la obiectivele turistice nespecificate in program

 

Conditii de calatorie: Pasaport simplu electronic (nu temporar) valabil minim 6 luni de la data returului. Cetatenii români care calatoresc in Canada pe cale aeriana, in scop turistic, trebuie sa solicite si sa obtina, o autorizatie electronica de calatorie (Electronic Travel Authorization – eTA)

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Canada - Coasta de Est, Toate locatiile, Canada

Verifica tarife si disponibilitate