Croaziera SUA si Canada - Royal Caribbean

New York Statele Unite Ale Americii

Ziua 1. Bucuresti-New York

Check-in si imbarcare pe cursa Bucuresti-New York. Transfer si cazare la hotel de 3* din zona New York.

Ziua 2. New York

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Manhattan cu opriri pentru fotografii la Times Square, Wall Street, Fifth Avenue, Battery Park si Central Park. Timp liber la dispozitie pentru vizite pe cont propriu sau cumparaturi. Cazare la hotel de 3* din zona New York.

Ziua 3. New York*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala* ce include vizita la Statuia Libertatii, simbolul Statelor Unite si Ellis Island, o mica insula istorica, devenita una dintre cele mai vechi statii de imigrare ale tarii. Cazare la hotel de 3* din zona New York.

Ziua 4. New York

Mic dejun. Transfer in portul Cape Liberty din New Jersey pentru imbarcare pe vasul de croaziera Freedom of the Seas cu destinatia Halifax (Canada).

Ziua 5. Pe mare

Ziua 6. Halifax (Nova Scotia)*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Halifax* si vizitarea principalelor obiective turistice ale orasului. Se pot vizita Cimitirul Fairview Lawn, unde sunt inmormantate 121 victime ale Titanicului, si Maritime Museum of the Atlantic ce gazduieste cea mai mare colectie din lume de artefacte preluate de pe vasul Titanic. Imbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Sait John (Canada).

Ziua 7. Saint John, New Brunswich (Bay of Fundy)*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in orasul Saint John renumit pentru cladirile sale istorice. Se viziteaza Place Fort La Tou, Fallsview Park si Pass Fort Howe de unde aveti vedere panoramica asupra orasului si Golfului Fundy. Petreceti timp liber in Piata Veche a orasului, considerata una dintre cele mai vechi piete ale fermierilor din Canada.  Imbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Bar Harbor (SUA).

Ziua 8. Bar Harbor, Maine*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in orasul Bar Harbor si plimbare pe Park Loop Road, drumul ce strabate Parcul National Acadia si Mount Desert Island. Imbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Boston (SUA). 

Ziua 9 Boston, Massachusetts*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in orasul Boston unde se viziteaza principalele obiective turistice: Copley Square, Trinity Church, Boston Public Library, Back Bay, Newbury Street, Public Garden, Beacon Hill si Massachusetts State House.  Imbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Portland (SUA).

Ziua 10 Portland, Maine*

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Portland unde se viziteaza Vechiul Port, renumit pentru casele construite din caramida rosie si zona animata cu restaurante, pub-uri, magazine si galeri de arta, si Portland Head Light, cel mai vechi far din Maine construit in anul 1791.

Ziua 11-12 Pe Mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera.

Ziua 13 New York-Bucuresti

Sosire in portul Cape Liberty si transfer catre Aeroportul International din New York pentru imbarcare pe cursa catre Bucuresti.

 

 Servicii neincluse:

-Asigurare medicala si/sau storno

-Taxa de serviciu: 120 euro/ persoana (se achita obligatoriu pe vas)

 

Servicii optionale neincluse:

-Excursie optionala New York (Statuia Libertatii si Elis Island)

-Excurie optionala in Halifax

-Excursie optionala in Saint John

-Excursie optionala in Bar Harbor

-Excursie optionala in Boston

-Excursie optionala in Portland

 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Croaziera SUA si Canada - Royal Caribbean, New York, Statele Unite

Verifica tarife si disponibilitate